tl_files/files/datoteke/Galerija_3/diagram - kooperacija.png

V Zaposlitvenem centru Korak ponujamo tudi storitve enostavnih montažnih del in ostalih lažjih kooperacijskih del za podjetja in posameznike. Za vas lahko proizvedemo izdelke v naši lesni delavnici, uporabne in okrasne izdelke iz keramike, nudimo graviranje in razrez z laserskim strojem, uredimo vašo okolico, izvedemo čiščenje in manjša vzdrževalna dela v vašem podjetju ali pri vas doma. Tudi s pogodbo o kooperacijskem delu lahko nadomestno izpolnite kvoto za zaposlovanje invalidov in na ta način poravnate svoje obveznosti do Sklada za vzpodbujanje zaposlovanja invalidov.

Za specifične pogoje vašega podjetja izberemo primeren kader, saj je vsak posameznik pri nas na uvajanju, kjer mentorji ocenijo sposobnosti in znanja, ki so potrebna pri določenem delu. Vsa dela opravimo pod vodstvom izkušenega mentorja, ki je usposobljen za delo z invalidnimi osebami, prav tako pa poskrbi, da je kvaliteta opravljenega dela na potrebni ravni.

Povpraševanje o možnostih sodelovanja pošljite na elektronski naslov info@zc-korak.si ali nas pokličite na telefonsko številko 04 28 18 626.

tl_files/files/datoteke/Galerija_3/kooperacija - fotke.png